Historien om JPI Automatic

Historien om JPI Automatic startede med et enkelt behov: levering af kvalitetspaller til vores kunder. Men det strakte sig længere end blot palleleverancer. Det handlede om at løse en dybere udfordring – at forandre og forbedre processen for sortering og håndtering af paller på en mere effektiv og ensartet måde.

Vores stifter, Claus, blev drevet af en vision om forandring i palleindustrien. Troen på, at teknologi og innovation kunne ændre pallebehandling, startede rejsen mod et mere automatiseret og strømlinet system. Claus brænder for at levere ikke bare paller af høj kvalitet, men også en proces, der sparer tid, ressourcer og øger pålideligheden i hele forsyningskæden.

JPI Automatic har dybe rødder i Danmark og Europa inden for palle- og emballageindustrien. I over 30 år har vi fra vores base i Hornsyld betjent det danske marked med førsteklasses paller og emballage.
Men vores historie handler ikke kun om produkterne; den handler om passion og dedikation til vores vision.

Mission – Vision – Værdier

Mission: Vi er din foretrukne partner for at optimere virksomhedsprocesser. JPI Automatic stræber efter konstant at levere topkvalitetsprodukter og skabe tillid som en pålidelig samarbejdspartner for at effektivisere din virksomhed.

Vision: Forestil dig en fremtid, hvor JPI Automatic er synonymt med bæredygtige løsninger i industrier hvor pallen er i fokus. Vores vision er at skabe en verden, hvor virksomheder når deres mål uden at gå på kompromis med miljøet.

Værdier: Kvalitet og miljøbevidsthed er vores fundament. JPI Automatic værdsætter langvarige relationer baseret på tillid, fleksibilitet og gensidig respekt. Vi er klar til at imødekomme dine krav og levere resultater, der overstiger forventningerne.

Drevet af vores engagement i en mere effektiv og bæredygtig fremtid ser JPI Automatic frem til at være din partner på rejsen mod succes.

Vi ser frem til at være din partner på rejsen mod en bæredygtig succes.

Kvalitet, tillid og miljø er vores nøgleord

”Fortiden bekræfter vores nutid – men nutidens innovation vil påvirke vores fremtid.”

Claus Cramer 
Direktør/Managing Director 

JPI Automatic tilbyder

  • Automatiserede løsninger
  • Produkter
  • Reservedele

JPI Automatic hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere sorteringsprocesser. Vi forhandler og opsætter anlæg og systemer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher.