Om JPI Automatic

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med et perfekt anlæg

AUTOMATISERING TIL MERE OMSÆTNING

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

LANDSDÆKKENDE LEVERING & SERVICE

Kvalitet, tillid og miljø er vores nøgleord

JPI Automatic udspringer af en virksomhed med fokus på paller og palleemballage i hele Danmark og Europa. Vi er beliggende i Hornsyld og har serviceret det danske marked med paller og palleanlæg i over 30 år. En del af vores kerneværdier er kvalitet blandet med miljøvenlige løsninger. Derfor er alle vores produkter produceret med fokus på miljø og bæredygtighed.

Vi ønsker at være alle virksomheders foretrukne partner, når de søger efter effektivisering og automatisering af sorteringer og processer i virksomheden. Vi ønsker, at alle virksomheder skal have tillid til JPI Automatic som samarbejdspartner og derfor leverer vi kun produkter i bedste kvalitet. Foruden at tilbyde god service, ønsker vi også at yde fleksibilitet samt at vise respekt for miljøet. Du skal som virksomhed endelig stille krav til os, da vi ønsker at levere et tilfredsstillende færdigt resultat. Vi stiller ligeledes krav til vores interessenter og leverandører.

Muligheder for alle virksomheder

Alle vores produkter og anlæg er produceret i kvalitet, med sikker drift og effektivisering for øje. Vi ønsker at være en hjælp for både små og store virksomheder og prøver bedst muligt at efterleve alle behov og ønsker, når vi fremstiller et anlæg. Flere af vores anlæg har mulighed for tilkøb og frakøb, så de kan passe bedst muligt til din virksomhed.

Vi er beliggende i Jylland, men samarbejder med leverandørnetværk i hele Europa, hvilket er til gavn for alle vores internationale kunder og koncerner. Vores søsterselskab Jysk Palleimport leverer også paller og palleabonnementer i bedste kvalitet.

Vi glæder os til at producere og levere et tilfredsstillende anlæg til fordel for din virksomhed. Kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder.

”Fortiden bekræfter vores nutid – men nutidens innovation vil påvirke vores fremtid.”

Lad os drøfte mulighederne 

Alle vores anlæg kan hjælpe virksomheder til at minimere omkostninger og bidrage til den grønne bundlinje. Vi er stolte af det endelige resultat og ser frem til en dialog, hvor vi i tæt samarbejde får afdækket jeres behov og muligheder med udgangspunkt i en standardløsning med et af vores forskellige anlæg eller naturligvis som en skræddersyet løsning til din virksomhed.

Claus Cramer 
Direktør/Managing Director 

JPI Automatic

JPI Automatic hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere sorteringsprocesser. Vi forhandler og opsætter anlæg og systemer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher.


Vi tilbyder løsninger inden for palle- og pakkesortering, affaldshåndtering og leverer også løsninger inden for procesanlæg.

Vi sikrer effektiv og automatisk sortering

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdsparter for vores anlæg i udlandet, så kontakt os på jpiautomatic@jyskpalleimport.dk

Ønsker du yderligere information, eller ønsker at booke et møde – så skriv til os

"*" indicates required fields