Om os

Velkommen til JPI Automatic – hvor vi værner om kvalitet, tillid og miljø som vores kerneværdier.

Med en solid baggrund i palle- og palleemballageindustrien i Danmark og Europa gennem mere end 30 år har JPI Automatic udviklet sig fra at fokusere på paller til at blive en udbyder af automatiserede løsninger og førsteklasses produkter inden for pallesortering samt andre pallehåndteringsprocesser.

Vi er engagerede i at levere automatiserede løsninger og standardprodukter af højeste kvalitet. Vores dedikation til kvalitet og tilfredshed afspejles i alt, hvad vi foretager os.

Med JPI Automatic som din samarbejdspartner kan du forvente en fusion af ekspertise, pålidelighed og engagement i hvert projekt. Vi er her for at hjælpe dig med at optimere dine forretningsprocesser og tage din virksomhed til nye højder.

Sammen skaber vi en mere effektiv og bæredygtig fremtid.

Muligheder for alle virksomheder

Vi stræber efter at tilbyde løsninger og produkter for alle virksomheder, uanset størrelse.

Vores produkter og anlæg er designet med sikker drift og effektivisering for øje. Vi tilbyder fleksible løsninger og muligheder for tilkøb og frakøb, så vores anlæg passer perfekt til din virksomheds behov.

Mens vores hovedkontor er beliggende i Jylland, har vi et stærkt leverandørnetværk i hele Europa, hvilket gavner vores internationale kunder og koncerner.

Vores søsterselskab, Jysk Palleimport, leverer paller og palleabonnementer i bedste kvalitet.

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdspartner for vores anlæg/produkter i udlandet, så kontakt os meget gerne på [email protected]