Medarbejdere

Hos JPI Automatic forstår vi, at vores mest værdifulde aktiv er vores dygtige medarbejdere.
Selvom vi stræber efter fremragende resultater, er vi også bevidste om vores menneskelige natur.

Dette afholder os dog ikke fra konstant at stræbe efter at levere den optimale løsning til vores kunder.

Vi tror på at opbygge en arbejdskultur, der fremmer kreativitet, samarbejde og individuel vækst.

Nye perspektiver

I fællesskab arbejder vi hen imod vores fælles mål om at indføre kvalitet og tilfredshed i hvert eneste aspekt af vores virke.

Vores team er drivkraften bag vores fremskridt, og vi er dedikerede til kontinuerligt at udfordre os selv og vores præstationer.

Vi er altid åbne for nye perspektiver, idéer og udfordringer. 

Den mangfoldighed, vores team bringer til bordet, giver os mulighed for at skabe en unik blanding af kompetencer og innovation. Sammen arbejder vi målrettet mod en fremtid med vellykkede resultater.

_dsc7822-2

Claus Cramer

Ejer/Salgschef

Med over 10 års erfaring som ejer af Jysk Palleimport har jeg specialiseret mig i salg af miljøvenlige paller og emballage i Danmark og EU. Jeg forstår vigtigheden af effektiv intern logistik og har opbygget mine kompetencer inden for rådgivning og salg af intern transport som tidligere distriktschef hos Toyota Material Handling A/S og Jungheinrich Dk A/S. I min rolle som direktør for JPI Automatic ApS, brænder jeg for at effektivisere vores kunders pallehåndtering og sorteringsprocesser med skræddersyede løsninger, der er bæredygtige og forbedrer den økonomiske bundlinje.

+45 28127452 [email protected]
_dsc7831-2

Calle Nicolaisen

Projekt Salg

I over 35 års har jeg arbejdet inden for lager/logistik og transport, heraf de seneste 20 år med fokus på 3PL-løsninger. Her har jeg opbygget en omfattende ekspertise, inden for håndtering og intern/ekstern transport. Jeg har et dybtgående, kendskab til hvordan virksomheder opererer, og jeg er klar over både deres styrker og udfordringer. I en tid med omvæltninger og mangel på kvalificeret medarbejder, stræber jeg efter at bruge denne viden til at hjælpe virksomheder med at automatisere deres drift og opnå bæredygtig vækst.

+45 28749880 [email protected]
image-08-09-2023-at-21-44-3

Mihaela Moldovan

Salgsingeniør

Jeg har stærke projektledelses- og kommunikationsevner. Certificeret inden for B2B-marketing og salg med en baggrund inden for miljøteknik og bioteknologi. Jeg værdsætter bæredygtighed, innovation og kulturel mangfoldighed, og har hjulpet udlændinge med at navigere på det danske arbejdsmarked i over 6 år. I min nuværende stilling er mit mål at skabe meningsfuldt arbejde og forbedre arbejdsmiljøet gennem vores smarte automatiseringsløsninger og produkter, der effektiviserer arbejdsprocesserne.

+45 28973696 [email protected]
_dsc7815-2

Minh Nguyen

Lageransvarlig

Med over 3 års erfaring som drifts- og lageransvarlig har jeg specialiseret mig i at sikre effektiv drift og lagerstyring. Jeg har også været en succesfuld sælger og kundeservicemedarbejder. Tidligere har jeg haft roller som lageransvarshavende hos JYSK og Elgiganten AB, hvilket har givet mig dyb indsigt i logistik og lageradministration. Jeg er målrettet og positiv i min tilgang til opgaverne og tror på, at intet er umuligt med den rette vilje.

+45 28149512 [email protected]
dorte-knudsen-bw

Dorte Knudsen

Økonomi

Jeg er livsglad, drevet af passion og en positiv indstilling. Jeg har ekspertise inden for forretningsudvikling, implementering af økonomistyring med en skarp evne til at evaluere resultaterne. Jeg har erfaring i økonomistyring, hvor jeg målrettet optimerer forretningsprocesser med det formål at maksimere resultatet og effektivt forvalte ressourcerne for øget indtjening. Jeg vægter også højt opbygning af stærke kunderelationer og en førsteklasses kundeservice, da dette bidrager til at styrke bundlinjen.

+45 60168882 [email protected]