Pallesortering og PalleScan anlæg

Optimer virksomhedens pallesortering uanset størrelse

AUTOMATISERING TIL MERE OMSÆTNING

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

LANDSDÆKKENDE LEVERING & SERVICE

Anlæg til pallesortering

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger til pallesortering. Alt efter størrelsen på din virksomhed samt mængden af paller der håndteres, så varierer det pallesorteringsanlæg din virksomhed behøver. Alle systemer og anlæg bygger på kvalitet og effektivisering af palleprocessen.

Vores produktsortiment er bredt, så det kan tilpasses forskellige behov. Vores udvalg af pallesorteringer indebærer bl.a.:

  • PalleScan 100 standard
  • PalleScan 100 plus
  • PalleScan 240
  • PalleScan 2.0

PalleScan 100 – til mindre behov

PalleScan 100 er standardløsningen for virksomheder med mindre behov for pallesortering. Anlægget er opbygget efter KUKA robotløsning, der kombineres med scanningsløsninger fra autobranchen. Enheden er nem at flytte og betjene samt indeholder højt sikkerhedsniveau. Anlægget kan vedblive driften i op til en time uden bemanding, og det er nemt at tilkøbe ekstra funktioner. Alle paller placeres i 3 sorteringer efter scanning.

PalleSacn 240 – efter Quality Classification

Ved større pallesorteringsbehov er det muligt med en PalleScan 240. Dette anlæg sorterer op til 240 EUR/EPAL paller i timen efter de korrekte Quality Classification ved hjælp af et komplekst system. Anlægget fungerer med fuldautomatisk håndtering fra pålæs til sortering A-B-C-D og den håndterer paller stakket af maks. 17 antal. Anlægget indeholder fugtighedsmåler, 2D og 3D scanner, der leverer præcise mål samt en tromle, som presser udstikkende overfladesøm på plads. Anlægget er brugervenligt opbygget med touchskærm og resultatoversigt.

PalleScan 2.0 – Kundespecifik anlæg

Har du som virksomhed mere specifikke krav til din pallesortering, kan dette PalleScan v4 anlæg defineres efter kunders behov. Anlægget indeholder fuldautomatisk sortering af paller og toprammer med sorteringskriterier efter behov, en sømpresser samt 2D og 3D scanninger af paller. Anlægget fungerer ved robothåndtering af gode og defekte toprammer. Det styres ved touchskærm med HMI-styring, der giver komplet styring af anlægget. Opstakning og nedstakning af paller fungerer via pallemagasiner og vises som resultatoversigt på anlægget. Kapaciteten er 135 paller og toprammer i timen.

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning for pallesortering, er du velkommen til at kontakte os. Der er mulighed for både køb, leje eller leasing af anlæg.

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdsparter for vores anlæg i udlandet, så kontakt os på jpiautomatic@jyskpalleimport.dk

Fuldautomatisk Pallesortering

Få tilsendt en PDF med vores brochure

"*" indicates required fields

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kundespecifikke Anlæg

Få tilsendt en PDF med vores brochure

"*" indicates required fields

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du yderligere information, eller ønsker at booke et møde – så skriv til os

"*" indicates required fields