Automatisk pakkesortering

Effektiviser virksomhedens pakkesortering med kompakt anlæg

AUTOMATISERING TIL MERE OMSÆTNING

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

LANDSDÆKKENDE LEVERING & SERVICE

Effektiv pakkesortering

Et sorteringsanlæg kan have stor værdi for effektiviteten af din virksomheds pakkesortering. I samarbejde med Ferrum Group har vi udviklet et kompakt, effektivt og komplekst sorteringsanlæg til pakker, der kan anvendes i forskellige brancher og virksomheder af varierende størrelse. Med flere funktioner kan du nemt optimere virksomhedens pakkesortering uden ekstra mandskab.

Anvendeligt for webshops og transportører

Vores sorteringsanlæg sikrer små og store virksomheder en nem og effektiv totalløsning til sortering af pakker. Anlægget er relevant for webshops, der skal transportere pakker til flere transportører. Det er også anvendeligt for transportøren, der skal sortere pakker til postnumre og lignende. Anlægget indeholder SICK stregkodesystem for forskellige størrelser af pakker samt PLC til pakkesporing.

Kompakt og nem betjening

Anlægget er kompakt og fylder omkring 247 m2 inklusive operationsområdet, 16 udløb samt overløb. Foruden baner indeholder anlægget også flere udskubber moduler for produkter med 8 fraktioner samt 1 stk. ‘ulæst produkt’. Derudover er der 9 slisker for produkter, der er fremstillet i rustfrit AISI 304 inkl. friløbsruller.

Anlægget arbejder effektivt med sortering af 1000 pakker pr. time. Det kan udbygges med mål- og vejfunktion samt med mulighed for at sende data til eget ERP-system for korrekt afregning af transportpriser. Anlægget er nemt at betjene med overskuelig 9″ touchskærm og styretavle. Sorteringsnøgler kan også nemt ændres ved upload af data direkte fra regneark, XML, CSV.

Økonomisk og effektiv pakkesortering

Der er mange fordele ved et automatisk pakkesorteringsanlæg. Med effektiv og nem betjening, kan du gøre pakkesortering langt nemmere. Pakkesorteringsanlægget er CE-mærket i henhold til den gældende lovgivning.

Specifikationer og fordele

  • Effektiv og hurtig sortering af pakker
  • SICK stregkodesystem
  • PLC pakkesporing

Kontakt os for nærmere informationer om vores pakkesorteringsanlæg, og hvordan det kan være en effektiv og økonomisk fordel for din virksomhed.

JPI Automatic

JPI Automatic hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere sorteringsprocesser. Vi forhandler og opsætter anlæg og systemer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher.


Vi tilbyder løsninger inden for palle- og pakkesortering, affaldshåndtering og leverer også løsninger inden for procesanlæg.

Pakkesortering

Få tilsendt en PDF med vores brochure

"*" indicates required fields

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdsparter for vores anlæg i udlandet, så kontakt os på jpiautomatic@jyskpalleimport.dk

Ønsker du yderligere information, eller ønsker at booke et møde – så skriv til os

"*" indicates required fields