Affaldshåndtering og spildevandsløsning

Optimer virksomhedens drift med komplet løsning til affaldshåndtering

AUTOMATISERING TIL MERE OMSÆTNING

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

LANDSDÆKKENDE LEVERING & SERVICE

Affaldssortering for virksomheder

En større affaldssortering kan være nødvendigt for virksomheder, der eksempelvis håndterer farligt affald. I vores samarbejde med Ferrum Group kan vi udarbejde en komplet løsning til affaldshåndtering. Det er forskelligt fra virksomheder og brancher, hvilke behov der er for affaldssortering. Igennem dialog med dig som kunde, finder vi en komplet turnkey løsning, som passer til din virksomheds behov, ønsker samt de fysiske rammer.

Spildevandsløsning

Vores samarbejde med Ferrum Group og Ferrum Wastewater Solution favner bredere end affaldssortering. Vi kan også hjælpe med håndtering af spildevand. Af hensyn til naturen og miljøet er det vigtigt med den korrekte spildevandsløsning. I vores samarbejde har vi kompetencerne, der understøtter spildevandsselskabernes målsætning om at sikre en spildevandsforsyning af høj miljø- og sundhedsmæssig kvalitet. Dette hensyn har fokus på forsyningssikkerheden samt naturen.

Produktivitet og kvalitet er kompetencer, vi inddrager i vores samarbejde med Ferrum Group til affaldshåndtering og spildevandsløsninger. Vi ønsker at være med i kampen for en grøn bundlinje og sætte bæredygtighed som omdrejningspunkt. Derfor kan vi tilbyde miljørigtige spildevandsløsninger til virksomheder.

Effektivt, fleksibel og sikker løsning

Vi har forståelse for hver enkelt virksomheds behov og nødvendigheder, og derfor udarbejder vi en individuel løsning. Vi stræber efter at øge effektiviteten i forskellige dele af virksomheder, forstærke fleksibiliteten og skabe en sikker løsning for dig som kunde.

Kontakt os for mere information omkring vores affaldshåndtering eller for rådgivning til det korrekte anlæg i din virksomhed. Vi ønsker at levere et produkt i kvalitet, der kan optimere driften i enhver virksomhed. Derfor finder vi også en løsning i fællesskab til anlæg for affaldshåndtering efter virksomhedens behov.

JPI Automatic

JPI Automatic hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere sorteringsprocesser. Vi forhandler og opsætter anlæg og systemer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher.


Vi tilbyder løsninger inden for palle- og pakkesortering, affaldshåndtering og leverer også løsninger inden for procesanlæg.

Affaldshåndtering

Få tilsendt en PDF med vores brochure

"*" indicates required fields

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdsparter for vores anlæg i udlandet, så kontakt os på jpiautomatic@jyskpalleimport.dk

Ønsker du yderligere information, eller ønsker at booke et møde – så skriv til os

"*" indicates required fields