Produkter inden for håndtering og sortering

Vi forhandler anlæg til diverse brancher og formål

AUTOMATISERING TIL MERE OMSÆTNING

HØJ SERVICE
& GODE AFTALER

LANDSDÆKKENDE LEVERING & SERVICE

Anlæg og systemer, der sikrer driften

JPI Automatic er specialister inden for paller og pallesortering. Vi har et bredt sortiment af sorteringsanlæg for paller, men også anlæg til andre formål og processer. Vi sælger anlæg og systemer, der kan optimere, effektivisere og kvalitetssikre driften i din virksomhed. Her finder du et udvalg af vores forskellige anlæg, der kan kombineres efter kunders behov og ønsker. I vores samarbejde med Ferrum Group har vi kompetencerne til at løse de opgaver, din virksomhed mangler.

Vi forhandler anlæg til:

  • Pallesortering
  • Pakkesortering
  • Affaldshåndtering og spildevandsløsninger
  • Automatisering af processer

Alle EPAL og EUR sorteres efter:  quality classification EPAL-pallets.

Anlæg efter behov

Inden for pallesortering tilbyder vi et bredt udvalg af anlæg, der matcher forskellige branchers behov. Med et pallesorteringsanlæg kan du genbruge virksomhedens paller, sikre den grønne bundlinje samt optimere virksomhedens økonomi. Vores andre anlæg bliver også specialudviklet efter din virksomheds behov og ønsker. Flere anlæg har mulighed for tilkøb og efterfølgende tilkoblinger, hvis behovet skulle ændre sig.

Kvalitet og sikkerhed

Alle anlæg er udviklet med brugervenligt styresystem, der hurtigt giver overblik og overvåger anlæggets drift. Mange anlæg indeholder styring på touchskærm samt resultatoverblik på anlægget.

Vi sørger for at levere et produkt i kvalitet, der kan være til gavn for din virksomhed. Vi stræber efter, at vores produkter skal effektivisere driften i en virksomhed, bidrage til fleksibiliteten samt en sikker proces.

Vil du vide mere?

Læs mere om de forskellige anlægs specifikationer, funktioner og muligheder for tilkøb eller kontakt os for yderligere information. Vi ønsker at finde en løsning, der passer til enhver kundes behov, og vi samarbejder med specialister inden for de forskellige anlæg. Med et professionelt samarbejde kan vi finde den perfekte løsning til din virksomhed.

JPI Automatic

JPI Automatic hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere sorteringsprocesser. Vi forhandler og opsætter anlæg og systemer af højeste kvalitet til mange forskellige brancher.


Vi tilbyder løsninger inden for palle- og pakkesortering, affaldshåndtering og leverer også løsninger inden for procesanlæg.

Vi sikrer effektiv og automatisk sortering

Vi søger forhandlere

Vil du være samarbejdsparter for vores anlæg i udlandet, så kontakt os på jpiautomatic@jyskpalleimport.dk

PROFILBROCHURE OG PRISER

Hent vores profilbrochure og priser her

Anlæg

"*" indicates required fields

Fulde navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du yderligere information, eller ønsker at booke et møde – så skriv til os

"*" indicates required fields